Clean the meat from excess tissue, wash and dry. Peel and wash potatoes, onions, garlic. Wash the eggplant and pepper.
Мясо очистите от лишних тканей, помойте и обсушите. Картофель, лук, чеснок очистите и помойте. Баклажан и перец помойте.
Stuff the meat with garlic. Place in a bowl, season with salt and pepper, and sprinkle with meat seasoning. Leave to marinate for 2 hours.
Мясо нашпигуйте чесноком. Положите в миску, посолите и поперчите, обсыпьте приправой для мяса. Оставьте мариноваться на 2 часа.
Chop the vegetables. Eggplant - into rings, bell pepper - randomly. Add salt and pepper, add seasoning for vegetables, pour in soy sauce, stir and leave to marinate for 60 minutes.
Нарежьте овощи. Баклажан - на кольца, болгарский перец - произвольно. Посолите и поперчите, всыпьте приправу для овощей, влейте соевый соус, помешайте и оставьте мариноваться на 60 минут.
Cut the onion into rings. Place the marinated meat on it. Bake for 2-3 hours in the oven at 200 degrees.
Лук нарежьте кольцами. На него положите замаринованное мясо. Отправьте выпекаться 2-3 часа в духовку при 200 градусах.
Mix pickled vegetables, whole potatoes and butter. Place them in a sleeve and also bake for 60 minutes at 200 degrees.
Замаринованные овощи, целый картофель и сливочное масло перемешайте. Поместите их в рукав и также поставьте выпекаться на 60 минут при 200 градусов.
Serve the meat on a platter with vegetables. Complete it with a sprig of herbs and sauce.
Мясо подавайте на блюде с овощами. Дополните его веточкой зелени, соусом.