Check all the necessary ingredients, preheat the oven to 180°C, wash the greens, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, поставьте духовку разогреваться до 180°C, помойте зелень, подготовьте рабочую поверхность.
Place olive oil and peeled garlic cloves in a blender bowl.
Поместите в чашу блендера оливковое масло и очищенные зубчики чеснока.
Grind the garlic in a blender and beat the butter with the garlic and added dry herbs until smooth.
Измельчите блендером чеснок и взбейте масло с чесноком и добавленными сухими травами до однородности.
Using a sharp knife, cut the puff pastry into three long strips.
Разрежьте слоеное тесто острым ножом на три длинные полоски.
Carefully shape the strips of dough into spiral shapes.
Аккуратно придайте полоскам теста форму спиралей.
Place the dough spirals on a baking tray covered with baking paper. Brush with garlic oil on all sides.
Выложите спирали из теста на противень, укрытый бумагой для запекания. Смажьте со всех сторон чесночным маслом.
Bake the grissini for 15-20 minutes.
Выпекайте гриссини в течение 15-20 минут.
Serve grissini with fresh herbs and sour cream.
Подавайте гриссини со свежей зеленью и сметаной.