Recipes / Fragrant meat with Provençal herbs in foil Ароматное мясо с прованскими травами в фольге
The meat in this recipe only benefits from a bouquet of aromatic Provençal herbs. It gets a new taste and new energy, which is characteristic of all French cuisine, thanks to its hot and spicy spices. Indeed, herbs make up a bright line in the dish: rosemary, lavender, sage, mint, thyme, basil, marjoram and others. Such meat can become a decoration for a holiday or Sunday table, despite the fact that it is not difficult to prepare.
В этом рецепте мясо по-настоящему выигрывает от ароматного букета прованских трав. Оно обретает новый вкус и особую энергетику, свойственную французской кухне, благодаря остро-пряным специям. Травы создают в блюде яркую нить розмарина, лаванды, шалфея, мяты, тимьяна, базилика, майорана и других. Такое мясо может стать украшением праздничного или воскресного стола и при этом готовится совсем несложно.
Steps / Шаги:
Clean the meat from excess veins and fat, wash in warm water and dry. Wash the tomatoes. Peel and wash the garlic.
Мясо очистите от лишних жил и жира, помойте в теплой воде и обсушите. Помидоры помойте. Чеснок очистите и помойте.
Make cuts on the pork according to the size of the portion pieces. Salt and pepper it. Cut the garlic and tomatoes into slices.
На свинине сделайте надрезы по размеру порционных кусков. Посолите ее и поперчите. Чеснок и помидоры нарежьте кружочками.
Grease the foil with oil, sprinkle with herbs and spices and place the meat on it. Insert tomato and garlic slices into the slits. Sprinkle Provençal herbs on top. Pack in foil and bake in the oven for 1.5-2 hours at 180-190 degrees.
Смажьте фольгу маслом, посыпьте травами и пряностями и выложите на нее мясо. В надрезы вставьте кружочки помидоров и чеснока. Сверху посыпьте прованскими травами. Упакуйте в фольгу, и отправьте запекаться в духовку на 1,5-2 часа при температуре 180-190 градусов.
Cut the meat into portions. Decorate them with herbs, tomato slices, and sweet pepper strips. Serve any side dish or sauce of your choice.
Мясо нарежьте порционными кусками. Украсьте их зеленью, дольками помидор, соломкой сладкого перца. Подайте любой гарнир, соус по вашему вкусу.