Prepare salmon steaks in advance, cut them or buy ready-made ones. Prepare the necessary ingredients and grate the lemon zest.
Заранее подготовить стейки семги, нарезать или купить уже готовые. Подготовить необходимые ингредиенты и натереть цедру лимона.
Grate the lemon zest and squeeze out the juice. Place the fish in a baking container, add pepper, salt, and fish seasoning. Pour in olive oil and half the lemon juice and bake in a preheated oven at 200°C for 20 minutes.
С лимона натрите цедру и выдавите сок. Рыбку положите в емкость для запекания поперчите, посолите, добавьте приправу для рыбы. Налейте оливковое масло и половину лимонного сока и поставьте запекаться в разогретую духовку на 200 °с на 20 минут.
When the fish is almost ready, prepare the sauce. Pour half the lemon juice into a preheated frying pan and add lemon zest, reduce the heat, add a piece of butter, a mixture of peppers, then turn off the stove. Pour this sauce over the finished fish.
Когда рыбка почти готова, приготовьте соус. Половина сока лимона налейте в разогретую сковороду и насыпьте цедру лимона, сделайте огонь меньше, положите кусочек сливочного масла, смесь перцев, затем выключайте плиту. Готовую рыбу полейте этим соусом.
Place the finished juicy salmon beautifully on a plate, garnish with basil leaves or any other herbs. Fish can be served as an independent hot dish, or with a side dish.
Готовую сочную семгу красиво выложите на тарелку, украсьте листочками базилика или любой другой зеленью. Рыбу можно подавать, как самостоятельное горячее блюдо, как и с гарниром.