Rinse the salmon steak well and dry with a paper towel. Peel the onions, carrots and garlic. Pour boiling water over the tomatoes or dip them in it for a couple of seconds, then remove the skins from them. Wash the bell pepper, divide it into 2 parts and remove the seeds and stem.
Стейк лосося хорошо промыть и высушить бумажным полотенцем. Почистите лук, морковь и чеснок. Помидоры обдайте кипятком или окуните в него на пару секунд, затем снимите с них шкурку. Помойте болгарский перец, разделите его на 2 части и удалите семена с плодоножкой.
Cut the fish into portions weighing approximately 150 g.
Нарежьте рыбу на порционные куски весом приблизительно 150 г.
Line a baking sheet with foil and place the fish coated with vegetable oil and spices on it. Place prepared vegetables and herbs on top. Carefully wrap the edges of the foil and bake in the oven for 30 minutes.
На противень застелите фольгу и выложите на нее рыбу, обмазанную растительным маслом и специями. Сверху выложите подготовленные овощи с зеленью. Края фольги аккуратно заверните и поставьте запекаться в духовку на 30 минут.
Serve the baked salmon steak with vegetables on a large, flat plate and top with a thin drizzle of soy sauce.
Подавайте запеченный стейк лосося с овощами на большой, плоской тарелке, а сверху полейте тонкой струйкой соевого соуса.