Wash Chinese cabbage and other vegetables. Boil the quail eggs, prepare all the necessary ingredients.
Помойте пекинскую капусту и остальные овощи. Отварите перепелиные яйца, подготовьте все необходимые ингредиенты.
Make the sauce by mixing mustard, honey and olive oil. Salt and pepper it, mix everything well. Take the bowl in which you will prepare the dish, and use your hands to tear the leaves of Chinese cabbage and lettuce into it.
Сделайте соус, для этого смешайте горчицу, мед и оливковое масло. Посолите и поперчите его, все хорошо перемешайте. Возьмите миску, в который будете готовить блюдо, и руками нарвите туда листья пекинской капусты и салата.
Cut the smoked salmon fillet, cucumbers and mozzarella into cubes. Cut quail eggs and cherry tomatoes in half. Mix all the ingredients together, pour plenty of sauce on top.
Филе копченого лосося, огурцы и моцареллу нарежьте кубиками. Перепелиные яйца и помидоры черри разрежьте пополам. Смешайте все ингредиенты между собой, сверху обильно полейте соусом.
Place the “Salmon Bliss” salad in a deep, transparent container, then everyone can enjoy its colorful and appetizing appearance.
Салат «Лососевое блаженство» выложите в глубокую, прозрачную емкость, тогда все смогут насладиться его красочным и аппетитным видом.