Wash the fish and cut it into skinless fillets, sift the flour, grate the hard cheese, and prepare a baking dish.
Рыбу вымыть и разделить на филе без кожи, просейте муку, натрите твердый сыр на терке, подготовьте форму для выпекания.
Cut the fish fillet into small pieces or slices, lightly salt and pepper.
Филе рыбы нарежьте небольшими кусочками или ломтиками, слегка посолите и поперчите.
Sift the flour onto the table and add a pinch of salt. Cut the butter into small pieces and place on the flour, knead into a homogeneous crumb, then add a lightly beaten egg and mix. If the dough is still falling apart, add sour cream. Knead the dough, roll it into a ball and wrap it in cling film. Place in the refrigerator for 60 minutes.
На стол просейте муку добавьте щепотку соли. Сливочное масло нарежьте небольшими кусочками и выложите на муку, вымесите в однородную крошку, затем добавьте слега взбитое яйцо и перемешайте. Если тесто все еще рассыпается, добавьте сметану. Замесите тесто, скатайте из него шар и оберните пищевой пленкой. Положите в холодильник на 60 минут.
Place the dough in a greased baking pan, knead the dough over the entire pan, and form high sides. Place the pan with the dough in an oven preheated to 180°C for 15-20 minutes.
Тесто поместите в смазанную жиром форму для выпечки, разомните тесто по всей форме, оформите высокие бортики. Поставьте форму с тестом в разогретую до 180°С духовку на 15-20 минут.
To prepare the filling, beat the eggs with salt and pepper, pour in the cream and mix well.
Для приготовления заливки взбейте яйца с солью и перцем, влейте сливки и хорошо перемешайте.
Remove the pan with the baked dough from the oven. Sprinkle the bottom of the baked base with grated hard cheese. Place fish slices on top, lightly salt and pepper. Place Roquefort cubes on top of the fish. Pour the prepared filling over the pie and sprinkle with herbs to taste.
Форму с подпеченным тестом достаньте из духовки. Дно выпеченной основы посыпьте тертым твердым сыром. Сверху уложите ломтики рыбы, слегка посолите и поперчите. Сверху на рыбу уложите кубики рокфора. Залейте пирог подготовленной заливкой и посыпьте по вкусу зеленью.
Bake the pie for 30-40 minutes at 180°C, when the quiche thickens and browns on top, and the dough on the top crust also becomes golden, you can remove it from the oven. Remove the finished pie from the oven and let stand for 8-10 minutes, remove the pie from the pan, place on a wire rack and sprinkle with herbs. Can be served hot or cold.
Запекайте пирог 30-40 минут при температуре 180°C, когда киш загустеет и сверху зарумянится, а тесто по верхней корочке станет также золотистым, его можно доставать из духовки. Готовый пирог достаньте из духовки и дайте постоять 8-10 минут, извлеките из формы пирог, положите на решетку и посыпьте зеленью. Можно подавать в горячем и холодном виде.
The resulting quiche with salmon and Roquefort is very tender, juicy, aromatic and very tasty. When serving portioned, garnish the top of the quiche with leek slices or a sprig of rosemary.
Полученный киш с лососем и рокфором получается очень нежным, сочным, ароматным и очень вкусным. При порционной подаче верх киша украсьте кусочками лука-порея или веточкой розмарина.