Inspect the salmon fillet for bones. Prepare the remaining products by weight and volume and unpack them. Place water to boil spaghetti.
Филе семги осмотрите на наличие костей. Приготовьте остальные продукты по весу и объему, распакуйте их. Поставьте воду для отваривания спагетти.
Cut the salmon fillet into small pieces. Fry them in vegetable oil. Add cream and herbs to the fish and simmer for 10 minutes.
Нарежьте филе семги на небольшие кусочки. Обжарьте их в растительном масле. Добавьте к рыбе сливки, травы и тушите 10 минут.
Boil the spaghetti in salted water until almost done. Strain them and send them to the fish with cream and herbs. Simmer for another 5 minutes.
Отварите спагетти в подсоленной воде почти до готовности. Отцедите их и отправьте к рыбе со сливками и травами. Тушите еще 5 минут.
Place spaghetti with salmon in a serving plate. Season with herbs. Garnish with a sprig of parsley.
Спагетти с семгой выложите в порционную тарелку. Притрусите пряными травами. Украсьте веточкой петрушки.