Prepare all the necessary products and equipment for rolling the rolls. Boil and cool the rice. Peel the avocado and remove the pit.
Подготовьте все необходимые продукты и приспособления для закручивания роллов. Отварите и охладите рис. Очистите авокадо и удалите из него косточку.
Mix boiled rice with apple cider vinegar, salt, sugar and 6 tbsp. l. boiling water Cut fish, cucumbers and avocados into long strips. Spread the rice evenly over the entire sheet of nori, then add strips of fish, Philadelphia cheese and avocado, and roll up.
Смешайте отваренный рис с яблочным уксусом, солью, сахаром и 6 ст. л. кипятка. Нарежьте рыбу, огурцы и авокадо длинными полосками. Равномерно распределите рис на весь лист нори, далее выложите полосками рыбу, сыр Филадельфия и авокадо, сверните ролл.
Make the next roll in exactly the same way, but instead of fish, place mussels (marinated or boiled) and fresh cucumber on the rice. Prepare the batter for frying the rolls, mix flour and water.
Следующий ролл делаете точно также, только вместо рыбы на рис выложите мидии (маринованные или отварные) и свежий огурец. Подготовьте кляр для жарки роллов, смешайте муку с водой.
Divide the roll in half, dip it in the batter, then roll in breadcrumbs on all sides. Fry the rolls in a large amount of well-heated vegetable oil. Fry them for two minutes on both sides.
Разделите ролл пополам, обмакните его в кляр, затем обваляйте в панировочных сухарях со всех сторон. Обжарьте роллы в большом количестве хорошо разогретого растительного масла. Обжаривайте их по две минуты с двух сторон.
Rolls with mussels and salmon must be served following all the traditions of Japanese cuisine. Be sure to complement the dish with soy sauce, wasabi and ginger petals.
Роллы с мидиями и семгой нужно подавать, соблюдая все традиции японской кухни. Обязательно дополните блюдо соевым соусом, васаби и лепестками имбиря.