To make your cooking go faster, cook the rice in advance and cut the ingredients for the filling.
Чтобы ваша готовка продвигалась быстрее сварите заранее рис и нарежьте ингредиенты на начинку.
First of all, boil the rice (1 cup rice to 1.5 cups water).
Первым делом отварите рис ( 1 стакан риса на 1,5 стакана воды).
To make a closed roll, place the nori on a rolling mat, smooth side down. Put some rice and spread it all over the sheet. Place the filling on the rice. Then grease the edge with water so that it sticks well and cut the roll into portions
Чтоб сделать закрытый ролл положите нори на коврик , который используется для закручивания роллов, гладкой стороной вниз. Положите немного риса и распределите по всему листу. На рис выложите начинку. Затем край смажьте водой, чтоб хорошо скрепилось и нарежьте ролл на порции
To make an open roll, cut a sheet of nori in half. Then place half on the mat, smooth side down. Place the rice on the nori and spread it out as well. Flip the nori over. Then add the filling and roll the roll using a mat. Place salmon slices beautifully on top and cut into portions. Place salmon slices on top and cut into portions.
Чтоб сделать открытый ролл, разрежьте лист нори пополам. Затем половину положите на коврик гладкой стороной вниз. На нори выложите рис и также распределите его. Переверните нори вниз. Затем вложите начинку и сверните ролл при помощи коврика. Сверху красиво выложите ломтики семги и разрежьте на порции. Выложите ломтики семги сверху и разрежьте на порции.
Place the rolls on a plate and let your imagination run wild. Serve the rolls with ginger soy sauce.
Выложите на тарелку роллы, дайте волю фантазии. К столу роллы подавайте с соевым соусом имбирем.