Rinse the salmon fillet well and dry with a paper towel. Measure out the required amount of spices and vodka. Wash and dry the dill.
Филе лосося хорошо промыть и высушить бумажным полотенцем. Отмерить необходимое количество специй и водки. Укроп промыть и высушить.
Rub the prepared salmon fillet with a mixture of salt and sugar. Spread cling film on a flat surface, place half of the dill sprigs on it, and place the fish fillet on top.
Подготовленное филе лосося натрите смесью из соли и сахара. На плоской поверхности расстелите пищевую пленку, выложите на нее половину веточек укропа, сверху положите рыбное филе.
Finely chop the remaining dill and sprinkle on top of the fish.
Оставшуюся часть укропа мелко нарежьте и посыпьте рыбу сверху.
Cut the salmon fillet into thin slices, place on pieces of bread greased with butter and garnish the sandwiches with slices of fresh cucumbers or thin slices of lemon.
Нарежьте филе лосося тонкими слайсами, положите на кусочки хлеба, смазанные сливочным маслом и украсьте бутерброды кружочками свежих огурцов или тоненькими дольками лимона.