You can wash the buckwheat in advance and prepare all the necessary ingredients.
Можно промыть заранее гречку и подготовить все необходимые ингредиенты.
First of all, wash the cereal from debris and dust. Pour it into a saucepan and pour water, throw in a pinch of salt. Place the container on the stove, turn the heat or temperature to maximum. Add some salt. When the water starts to boil, turn the heat to low and simmer covered for 15 minutes. Then remove the pan from the heat and let the buckwheat steep for another 3 minutes.
Первым делом помойте крупу от мусора и пыли. Засыпьте ее в кастрюлю и налейте воды, киньте щепотку соли. Поставьте емкость на плиту, сделайте максимальный огонь или температуру. Добавьте немного соли. Когда вода начнет кипеть, сделайте маленький огонь и доварите под крышкой 15 минут. После чего снимете кастрюлю с огня и дайте настояться гречке еще 3 минуты.
Buckwheat with milk is almost ready. All that remains is to pour in the milk and cook for another 2-4 minutes.
Гречка с молоком почти готова. Осталось влить молоко и поварить еще 2-4 минуты.
Buckwheat porridge with milk is best served hot. You can decorate with banana slices or any fruit of your choice.
Гречневую кашу с молоком лучше подавать горячей. Можно украсить дольками банана или любыми фруктами на ваш вкус.