Before you start cooking, prepare the potatoes. Rinse it thoroughly under running water. Preheat the oven at 200°C.
Перед тем как начать готовить подготовьте картошку. Тщательно промойте ее под проточной водой. Поставьте разогреваться духовку на 200°С.
Peel the washed potatoes. Cut it into arbitrary pieces. It’s perfect for a dish if you cut it into quarters. Add salt and pepper to the potatoes to taste. Pour in vegetable oil. Mix everything well and place on a baking sheet.
Вымытую картошку чистим от кожуры. Нарежьте ее произвольными частями. Отлично для блюда подойдет, если вы порежете ее четвертинками. Добавьте к картошке соль и перец по вкусу. Полейте растительным маслом. Все хорошо перемешайте и выложите на противень.
Place the canned fish on top of the potatoes. If you wish, you can stir everything together. Send the dish to bake for 20-30 minutes in the oven at a temperature of 200°C until the potatoes are ready.
Консервированную рыбу выложите сверху на картофель. При желании можете перемешать все перемешать. Отправьте блюдо выпекаться на 20-30 минут в духовой шкаф при температуре 200°С до готовности картошки.
Serve the dish with portions of potatoes and a piece of fish. It will look great with fresh vegetables and herbs.
Подавайте блюдо выложив порционно часть картошки и кусочек рыбы. Отлично будет смотреться со свежими овощами и зеленью.