Prepare all the necessary ingredients and utensils. Rinse vegetables and herbs.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду. Промойте овощи и зелень.
Take the ribs and remove the meat from the bone, then cut into pieces. Wash the peas well. Boil three liters of water. Place meat and peas in boiling water. Cook for 50-70 minutes.
Возьмите ребра и отделите мясо от кости, потом порежьте на кусочки. Горох хорошо промойте. Вскипятите три литра воды. В кипящую воду опустите мясо и горох. Варите 50-70 минут.
Cut the onion and potatoes into cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Add onions, potatoes and carrots to the soup, cook for 15-30 minutes.
Лук и картофель порежьте кубиками. Морковь натрите на крупной терке. Добавьте лук, картофель и морковь в суп, варите 15-30 минут.
Place a frying pan on the fire and pour in vegetable oil. Fry the onions and carrots over medium heat, stirring slightly. Then cut 3 sausages into small circles.
Поставьте на огонь сковороду и налейте растительное масло. Обжарьте лук и морковь на среднем огне, немного помешивая. Затем 3 сосиски нарежьте небольшими кружочками.
Transfer the steamed vegetables and smoked sausages to the soup. Add salt to taste. Cook covered over low heat for 10-15 minutes. Add greens. Let sit for 5 minutes covered.
Переложите тушеные овощи и копченые сосиски в суп. Посолите по вкусу. Варите под крышкой на маленьком огне 10-15 минут. Добавьте зелень. Дайте настояться 5 минут под крышкой.
It is best to decorate the soup with herbs and croutons.
Украсить суп лучше всего зеленью и сухариками.