Prepare all the necessary ingredients and utensils.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду.
Peel the dates. Take hazelnuts and fry them in a frying pan. Cut the lemon into slices and melt the honey.
Очистите финики от косточек. Возьмите фундук и обжарьте его на сковороде. Лимон нарежьте на кружочки, а мед растопите.
Pass everything through a meat grinder except the hazelnuts. Then add honey and vanilla and stir. You should get a viscous mass.
Пропустите все через мясорубку, кроме фундука. Затем добавьте мед и ваниль, и перемешайте. Должна получиться вязкая масса.
Wet your hands with water and roll the mixture into small balls. Then add a whole hazelnut to the middle of each ball. Roll the finished balls in coconut flakes.
Намочите руки водой и скатайте из массы небольшие шарики. Затем добавьте в середину каждого шарика цельный фундук. Готовые шарики обваляйте в кокосовой стружке.
It is best to complement the dish with your favorite drink (tea, coffee, juice, etc.).
Лучше всего дополнить блюдо любимым напитком (чай, кофе, сок и т.д.).