Prepare all the necessary ingredients. Leave the frozen puff pastry at room temperature for 40-50 minutes.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Замороженное слоеное тесто оставьте при комнатной температуре на 40-50 минут.
Prepare the filling: coarsely grate soft cheese (mozzarella, feta cheese) and hard cheese. Add eggs, salt and ground black pepper to the cheese. Mix the filling well.
Приготовьте начинку: мягкий сыр (моцарелла, брынза) и сыр твердых сортов крупно натрите на терке. К сыру добавьте яйца, соль и черный молотый перец. Хорошо перемешайте начинку.
Divide the puff pastry into two parts. On a floured surface, roll out one piece of dough to about 0.5cm thick, the size of your baking pan. Place the layer in the mold and form sides 2-3 centimeters high. Place the cheese filling in the mold.
Разделите слоеное тесто на две части. На поверхности, посыпанной мукой, раскатайте одну часть теста в пласт толщиной примерно 0,5 сантиметров по размеру формы для выпечки. Выложите пласт в форму и сформируйте бортики высотой 2-3 сантиметра. В форму выложите сырную начинку.
Roll out the second part of the puff pastry into a layer, giving it the size of a baking dish. Then place it on top of the filling, making small cuts. Bring the edges of the dough together by pinching them with a spoon.
Вторую часть слоеного теста так же раскатайте в пласт, придав ему размер формы для запекания. Затем положите его сверху на начинку, сделав небольшие надрезы. Края теста соедините, прищипнув их при помощи ложки.
Serve the pie by cutting into portions. You can decorate the dish with fresh dill.
Подавайте пирог, разрезав на порционные кусочки. Можно украсить блюдо свежей зеленью укропа.