Prepare all the necessary ingredients. Wash the salmon fillet and cut into small cubes.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Филе лосося промойте, нарежьте небольшими кубиками.
Cut the chilled butter into small cubes. Sift flour with 1/2 tsp into a deep container. salt, add butter and rub everything thoroughly with your hands until crumbly. Add 1 egg and mix everything well, gather the dough into a ball. Wrap the resulting dough in cling film and leave in the refrigerator for 20-30 minutes.
Охлажденное сливочное масло порежьте небольшими кубиками. В глубокую емкость просейте муку с 1/2 ч.л. соли, добавьте сливочное масло и все тщательно перетрите руками до состояния крошки. Добавьте 1 яйцо и все хорошо перемешайте, соберите тесто в шар. Полученное тесто заверните в пищевую пленку и оставьте в холодильнике на 20-30 минут.
Prepare the filling: cut the cheese into small cubes, add the prepared fish fillet. Add salt, ground black pepper and mix thoroughly.
Приготовьте начинку: нарежьте сыр на небольшие кубики, добавьте подготовленное рыбное филе. Добавьте соль, черный молотый перец и тщательно перемешайте.
Prepare the filling for the pie: add 3 eggs, salt to the cream and beat well with a whisk. Place the prepared filling on the dough and fill it with the cream mixture. Carefully place the pan in an oven preheated to 180℃. Bake for 40 minutes until the top of the pie is golden brown.
Приготовьте заливку для пирога: добавьте в сливки 3 яйца, соль и хорошо взбейте венчиком. На тесто выложите подготовленную начинку, залейте смесью из сливок. Аккуратно поставьте форму в заранее разогретую до 180℃ духовку. Выпекайте 40 минут до румяного верха пирога.
Cut the finished salmon quiche into portions. Decorate the dish by sprinkling it with chopped herbs.
Готовый киш с лососем порежьте на порционные кусочки. Оформите блюдо, посыпав его рубленной зеленью.