Unpack and defrost the phyllo dough. Prepare the rest of the food and unpack it as well.
Распакуйте и разморозьте тесто фило. Приготовьте остальные продукты и также распакуйте.
Grease a parchment lined baking sheet and place 2 sheets of phyllo dough onto it. Lightly brush them with sauce. Cut the sausages into slices and place on the dough.
Смажьте пергамент на противне и переложите на него 2 листа теста фило. Слегка смажьте их соусом. Сосиски порежьте кружочками и выложите на тесто.
Grate the cheese and sprinkle it over the sausages. Apply a mesh of mayonnaise and roll the strudel. Before baking, brush it with egg. Bake for 20 minutes in an oven preheated to 170 degrees until golden brown.
Натрите сыр и посыпьте его на сосиски. Нанесите сеточку из майонеза и сверните штрудель. Перед выпечкой смажьте его яйцом. Выпекайте 20 минут в духовке, разогретой до 170 градусов, пока не появится золотистая корочка.
Cut the strudel into portions. Place them on a platter. Sprinkle with chopped green onions. Serve with vegetables and sauce of your choice.
Штрудель порежьте на порционные куски. Уложите их на блюде. Присыпьте нарезанным зеленым луком. Подайте овощи и соус на ваш выбор.