Thaw the puff pastry, take the pie pan, cut the parchment to the size of the pan and prepare all the necessary ingredients for cooking. You will also need a container for preparing the egg-milk mixture.
Разморозьте слоеное тесто, возьмите форму для запекания пирога, отрежьте пергамент по размеру формы и подготовьте все необходимые продукты для приготовления. Также Вам понадобится емкость для приготовления яично-молочной смеси.
Roll out the defrosted dough to the size of the mold, make several pricks at the bottom of the dough with a fork. Cover the dough with parchment paper, sprinkle beans on top (any beans you have, you can use them many times) and bake the pan with the dough in an oven preheated to 180°C for 10 minutes.
Раскатайте размороженное тесто по размеру формы, на дне теста сделайте несколько наколов вилкой. Накройте тесто пергаментной бумагой, сверху насыпьте бобовые (любые, какие у Вас есть, использовать их можно многократно) и поставьте форму с тестом запекаться в разогретую до 180 °C духовку на 10 минут.
After 10 minutes, remove the paper with beans and bake the dough for another 5-7 minutes.
Через 10 минут удалите бумагу с бобовыми, и поставьте запекаться тесто еще на 5-7 минут.
While the dough is baking, cut the salmon and mozzarella into small cubes, cut the cherry tomatoes in half. Beat the eggs, stir them with milk, salt and pepper to taste.
Пока запекается тесто, нарежьте семгу и моцареллу небольшими кубиками, помидоры черри разрежьте пополам. Взбейте яйца, размешайте их с молоком, посолите и поперчите по вкусу.
Place fish and cheese cubes on the dough, fill them with the egg-milk mixture, and top with cherry halves.
Положите на тесто рыбные и сырные кубики, залейте их яично-молочной смесью, сверху украсьте половинками черри.
Place the pie in the oven for another 25-35 minutes.
Отправьте пирог запекаться в духовку еще на 25-35 минут.
The recipe for this pie is so unique that the fish can be replaced with ham or smoked chicken. And this little trick will give your pie a new, unique taste. Place portioned pieces of pie on flat plates, and top with a thin stream of mayonnaise or sour cream.
Рецепт этого пирога настолько уникален, что рыбу можно заменить ветчиной или копченой курицей. И эта маленькая хитрость придаст Вашему пирогу новый неповторимый вкус. Порционные кусочки пирога выложите на плоские тарелки, а сверху полейте тонкой струйкой майонеза или сметаны.