Prepare all the necessary ingredients and utensils. Wash the oranges.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду. Помойте апельсины.
Take the eggs and separate the yolks from the whites. Beat the egg whites with a mixer with a pinch of salt. Beat butter at room temperature with powdered sugar.
Возьмите яйца и отделите желтки от белков. Белки взбейте миксером со щепоткой соли. Масло комнатной температуры взбейте с сахарной пудрой.
Add butter and powder, flour, baking powder, coffee to the whites. If the coffee is not brewed, brew it. Mix everything.
Добавьте к белкам, масло с пудрой, муку, разрыхлитель, кофе. Если кофе не сварен - заварите. Все перемешайте.
Cut the oranges into half rings. Place oranges on the bottom of the mold, cover the bottom with parchment, grease with vegetable oil. Pour the dough on top and smooth it out. Place in the oven for 20-25 minutes at a temperature of 180-185 °C.
Апельсины нарежьте полукольцами. Выложите на дно формы апельсины, дно застелите пергаментом, смажьте растительным маслом. Сверху вылейте тесто, разровняйте. Поставьте в духовку минут на 20-25 при температуре 180-185 °C.
Before serving, turn oranges upside down. The orange pie is ready. Advice - do not make thick pies, they will taste better this way. The less dough over the oranges, the tastier.
Перед подачей переверните апельсинами вверх. Пирог с апельсином готов. Совет - делайте не толстые пироги, так они будут вкуснее. Чем меньше теста над апельсинами, тем вкуснее.
It is best to sprinkle with powdered sugar when ready.
Лучше всего по готовности посыпать сахарной пудрой.