First prepare the vegetables. Wash the potatoes and onions. Peel the onion.
Сначала подготовьте овощи. Картошку и лук вымойте. Лук очистите от шелухи.
Cut the peeled onion into half rings or small cubes. Whatever you prefer. Fry it in a heated frying pan. Place the minced meat there and fry for another five minutes. Salt and add spices to taste. Turn off the stove.
Нарежьте очищенный лук полукольцами или мелким кубиком. Как вам больше нравится. Обжарьте его на разогретой сковороде. Выложите туда фарш и обжаривайте еще пять минут. Посолите и добавьте специи по вкусу. Выключите плиту.
Grate cheese and raw potatoes on a coarse grater. In a separate container, mix eggs and mayonnaise. Add cheese, fried minced meat with onions and herbs. Mix the mixture well.
Натрите сыр и сырой картофель на крупной терке. В отдельной емкости смешайте яйца и майонез. Добавьте к ним сыр, обжаренный фарш с луком и зелень. Хорошо перемешайте смесь.
Roll out the dough into the mold, leaving the edges so that the filling can be completely covered. Pour the mixture into the dough and seal. Brush the top of the pie with egg and sprinkle with sesame seeds. Send it to bake in the oven at 200°C for 40 minutes.
Раскатайте тесто по форме, оставьте края так, чтобы начинку можно было полностью закрыть. Выложите смесь в тесто и запечатайте. Смажьте пирог сверху яйцом и посыпьте кунжутом. Отправьте его выпекаться в духовку при температуре 200°С на 40 минут.
Serve the pie by cutting it into portions and garnishing it with fresh herbs and vegetables.
Подавайте пирог разрезав его на порционное кусочки и украсив его свежей зеленью и овощами.