Cut the rabbit carcass in advance and prepare all the necessary ingredients.
Заранее нарезать тушку кролика и подготовить все необходимые ингредиенты.
Cut the rabbit into equal pieces. Heat a frying pan and add oil. Place the rabbit pieces in a frying pan and fry in hot oil until golden brown. Be sure to fry the meat on both sides so that a golden crust appears. Prepare a baking dish and place the pieces of fried rabbit there.
Нарежьте кролика на равные кусочки. Разогрейте сковородку и влейте масло. Кусочки кролика положите на сковородку и обжарьте на раскаленном масле до золотистой корочки. Обязательно обжарьте мясо с двух сторон, чтоб появилась золотистая корочка. Подготовьте форму для запекания и поставьте туда кусочки обжаренного кролика.
Cut potatoes, mushrooms, onions, celery into cubes or rings, as you like. Also fry the vegetables on both sides. After frying, place the vegetables in the form with the rabbit. Sprinkle with rosemary, salt and pepper.
Картофель, грибы, лук, сельдерей нарежьте на кубики или колечки , как вам больше нравится. Также поджарьте с двух сторон овощи. После обжарки овощи положите в форму к кролику. Посыпьте розмарином, посолите и поперчите.
Pour water so that the rabbit is completely immersed in the liquid. Cover your pan with foil. Preheat the oven to 180C and place the baking dish there. Bake the rabbit with vegetables for 20-30 minutes, then remove the foil and leave in the oven for another 30-40 minutes.
Налейте воды так, чтоб кролик был полностью погружен в жидкость. Закройте вашу форму фольгой. Разогрейте духовку до 180С и переложите туда форму для запекания. Кролика с овощами запекайте 20-30 мин, затем уберите фольгу и оставьте в духовке еще на 30-40 мин.
After baking, remove the fragrant rabbit onto a large deep plate. Carefully place mushrooms and other vegetables nearby. Sprinkle the vegetables with parsley. Serve with parsley sprigs and the tender rabbit baked with vegetables is ready for the table. This dish will definitely surprise your loved ones or guests.
После запекания достаньте ароматного кролика на большую глубокую тарелку. Рядом выложите аккуратно грибы и остальные овощи. Посыпьте овощи петрушкой. Подавайте к столу с веточками петрушки и нежный кролик, запеченный с овощами готов к столу. Такое блюдо обязательно удивит ваших близких или гостей.