Preheat the oven to 180°C and chop all the necessary ingredients.
Заранее разогреть духовку до 180°С , нарезать все необходимые ингредиенты.
Wash the fish and dry with paper towels, cut into small pieces. Wash the dill and chop finely. Grate the cheese on a fine grater. Combine cheese, dill and cream in a bowl. Stir the sauce. Peel the potatoes, wash and cut into cubes.
Рыбу вымойте и обсушите бумажными полотенцами, разрежьте на небольшие кусочки. Укроп промойте и мелко нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке. В миске соедините сыр, укроп и сливки. Перемешайте соус. Картофель очистите, вымойте и нарежьте брусочками.
Grease a baking dish with butter. Place the potatoes on the bottom of the pan. Place pieces of fish on the potatoes and pour cheese and cream sauce and place in the oven preheated to 180°C for 40 minutes.
Форму для запекания смажьте сливочным маслом. Картофель выложите на дно формы. На картофель положите кусочки рыбы и залейте сырно-сливочным соусом и отправьте в предварительно разогретую до 180°С духовку на 40 минут.
When the casserole with red fish and cream cheese sauce is ready, serve hot as a separate dish. Garnish this dish with parsley or dill. You can slice a lightly salted cucumber and it will make a great combination.
Когда запеканка с красной рыбой и сырно-сливочным соусом будет готова, подайте к столу горячей как отдельное блюдо. Украсьте это блюдо петрушкой или укропом. Можно нарезать малосольный огурец, получится отличное сочетания.