Measure out the required amount of dry ingredients.
Отмерьте необходимое количество сыпучих ингредиентов.
Beat cottage cheese, eggs, butter, sugar, sour cream in a blender until smooth, so that there are no lumps left.
Взбейте в блендере творог, яйца, масло, сахар, сметану до однородности, чтобы не осталось комочков.
Gradually add semolina to the mixture, stirring with a spoon. The consistency of the mixture will be like thick sour cream. Add frozen berries and mix gently.
К поученной массе постепенно всыпьте манку, помешивая ложкой. Масса по консистенции получится как густая сметана. Добавьте замороженные ягоды и аккуратно перемешайте.
Take a baking dish and grease it with oil. Pour the mixture into the mold. Preheat the oven to 180°C and bake the dessert for 40-50 minutes.
Возьмите форму для запекания, смажьте ее маслом. Влейте в форму массу. Разогрейте духовку до 180 °C и выпекайте десерт 40-50 минут.
Decorate the finished casserole with powdered sugar and berry topping or jam.
Готовую запеканку украсьте сахарной пудрой и ягодным топпингом или вареньем.