Rinse the mushrooms in water. Rinse the meat in water, then be sure to pat it dry with a paper napkin or towel to remove excess moisture.
Ополосните грибы в воде. Ополосните в воде мясо, затем обязательно промокните его бумажной салфеткой или полотенцем, чтобы убрать лишнюю влагу.
Cut the fillet into small pieces. Add soy sauce to the chopped meat and stir. You can add a little salt and pepper to taste.
Нарежьте филе на небольшие кусочки. К нарезанному мясу добавьте соевый соус, перемешайте. Можете немного посолить и поперчить по вкусу.
Separately, grate the cheese. Separately, cut the mushrooms lengthwise into beautiful slices so as not to separate the stems and caps.
Отдельно натрите сыр на терке. Отдельно нарежьте грибы вдоль на красивые ломтики так, чтобы не отделять ножки и шляпки.
Take a baking dish and place fillet pieces on the bottom. Distribute the chopped champignons evenly over the meat layer.
Возьмите форму для запекания, выложите на дно кусочки филе. Поверх слоя из мяса равномерно распределите нарезанные шампиньоны.
Pour the cream into a separate container, add flour and eggs. Mix thoroughly with a whisk.
В отдельную емкость налейте сливки, добавьте к ним муку и яйца. Тщательно перемешайте венчиком.
Pour the resulting sauce evenly over the champignons. Then cover the mushrooms with a layer of grated cheese.
Полученным соусом равномерно залейте шампиньоны. Затем накройте грибы слоем из тертого сыра.
Preheat the oven to 200°C and place the mold there. The dish is prepared within 2 hours.
Разогрейте духовку до 200 °C и отправьте туда форму. Блюдо готовится в течение 2 часов.
Garnish the finished dish with fresh herbs.
Готовое блюдо украсьте свежей зеленью.