Prepare all the necessary ingredients and utensils.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду.
Rinse the raisins and soak in boiling water for 15 minutes. Break the eggs into a bowl and beat them with sugar and vanilla sugar. Then add cottage cheese and stir.
Изюм промойте и замочите в кипятке на 15 минут. Разбейте яйца в миску и взбейте их с сахаром и ванильным сахаром. Затем добавьте творог и перемешайте.
Then add semolina, soda and sour cream. Mix everything very thoroughly. Then add raisins and stir. Leave the curd mass for 30 minutes so that the semolina swells.
Потом добавьте манку, соду и сметану. Все перемешайте очень тщательно. Затем добавьте изюм и перемешайте. Оставьте творожную массу на 30 минут, чтобы набухла манная крупа.
Take a baking dish and grease it with butter. Then sprinkle with semolina and fill the casserole dish. Place the casserole in a preheated oven at 180°C for 40 minutes. Bake until golden brown.
Возьмите форму для запекания и смажьте ее сливочным маслом. Затем посыпьте манной крупой и заполните форму запеканкой. Запеканку отправьте в разогретую духовку до 180 °C, на 40 минут. Запекайте до румяной корочки.
It is best to serve the casserole with jam and your favorite hot drink (tea or coffee).
Лучше всего запеканку подавать с джемом и любимым горячим напитком (чай или кофе).