Prepare all the necessary ingredients and utensils. Wash all vegetables.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду. Помойте все овощи.
Soak the peas for 3 hours. Afterwards, rinse well and cook with the ribs for 2 hours.
Горох замочите на 3 часа. После хорошо промойте и варите вместе с ребрами 2 часа.
Remove the ribs from the broth. Remove meat from bone and chop. Take the sausages and cut them into strips. Add the meat to the broth.
Ребра выньте из бульона. Снимите мясо с кости и нарежьте. Возьмите сардельки и нарежьте их соломкой. Мясо добавьте в бульон.
Peel the potatoes and cut into strips. Then add to the broth and cook for 10 minutes. Cut the onion into cubes, grate the carrots on a coarse grater, and fry in vegetable oil.
Почистите картофель и нарежьте соломкой. Затем отправьте в бульон, варите 10 минут. Лук нарежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке, обжарьте на растительном масле.
Add the roast to the soup. Cook for 10 minutes. Then add salt and spices. Chop the parsley and steam under the lid for 2 minutes.
Зажарку отправьте в суп. Варите 10 минут. Затем добавьте соль и специи. Зелень петрушки нарежьте и запарьте под крышкой 2 минуты.
The dish is best served in combination with croutons and garlic.
Лучше всего подавать блюдо в сочетании с гренками и чесноком.