Select a selected piece of beef without sinews or hymens, wash it and dry it with a paper towel. Prepare the necessary products and spices, peel and chop the garlic. Line a roasting pan with foil.
Выберите отборный кусок говядины без жил и плев, помойте его и обсушите бумажным полотенцем. Приготовьте необходимые продукты и специи, почистите и измельчите чеснок. Форму для запекания мяса застелите фольгой.
Generously salt and pepper the meat on both sides and place it in a well-heated frying pan with the addition of sunflower oil. Fry the beef over high heat for 5 minutes on each side. Prepare a mixture of sour cream, horseradish, salt and black pepper.
Обильно посолите и поперчите мясо с обеих сторон и выложите его на хорошо разогретую сковороду с добавлением подсолнечного масла. Обжарьте говядину на большом огне по 5 минут с каждой стороны. Приготовьте смесь из сметаны, хрена, соли и черного перца.
Place the fried meat in a dish with foil and coat it with the prepared mixture (let the meat marinate a little).
Выложите обжаренное мясо в форму с фольгой и обмажьте его приготовленной смесью (дайте мясу немного промариноваться).
In a separate bowl, mix breadcrumbs with olive oil, grated garlic, herbs, pepper and salt.
В отдельной емкости смешайте панировочные сухари с оливковым маслом, тертым чесноком, травами, перцем и солью.
Place the seasoned breadcrumbs on top of the beef and press down lightly. Place the pan with the prepared meat in an oven preheated to 200 °C and bake for 40 minutes.
Сверху на говядину выложите панировочные сухари с пряностями и слегка прижмите. Форму с подготовленным мясом поставьте в разогретую до 200 °C духовку и запекайте 40 минут.
Place the beef covered with Male Weakness breadcrumbs, cut into 2 cm thick slices, on a large, flat plate. Sprinkle with soy sauce or ketchup. Serve with fresh or pickled vegetables. To add a touch of Caucasian cuisine to the dish, place a small bunch of cilantro on the plate.
Выложите на большую, плоскую тарелку говядину под сухарями «Мужская слабость», нарезанную ломтиками толщиной 2 см. Полейте соевым соусом или кетчупом. Подавайте со свежими или маринованными овощами. Для придания блюду нотки кавказской кухни, на тарелку положите небольшой пучок кинзы.