Prepare all the required quantities of ingredients for this pie. Line a baking pan with parchment paper. Peel the onion and cut it into cubes. Also cut the sausage into small cubes.
Приготовьте все необходимое количество продуктов для данного пирога. Застелите форму для выпекания пергаментной бумагой. Почистите лук и порежьте его кубиками. Колбасу также нарежьте небольшими кубиками.
Sift flour into a bowl, add salt, soda, cold butter and grind everything into crumbs. Add sour cream, egg and grated cheese. Knead the dough, form it into a ball and put it in the refrigerator to cool.
Просейте в миску муку, добавьте соль, соду, холодное сливочное масло и перетрите все в крошку. Добавьте сметану, яйцо и натертый на крупной терке сыр. Замесите тесто, сформируйте из него шар и поставьте охлаждаться в холодильник.
Sauté the chopped sausage and onion in a frying pan until golden brown. Divide the dough into 2 equal parts. Place ½ of the rolled out dough on the bottom of a baking dish lined with parchment paper.
Порезанные колбасу и лук пассируйте на сковороде до золотистого цвета. Поделите тесто на 2 равные части. На дно формы для запекания, застеленной пергаментной бумагой, выложите ½ часть раскатанного теста.
Place the prepared filling on top of the dough, sprinkle with grated cheese. Roll out the rest of the dough and cover the filling on top, pinch the edges of the pie. Prick the top of the dough often with a fork and brush everything with beaten egg. Bake the pie for 35 minutes in an oven preheated to 180°C.
Подготовленную начинку выложите сверху на тесто, посыпьте тертым сыром. Оставшуюся часть теста раскатайте и накройте ей сверху начинку, края пирога защипните. Верх теста наколите часто вилкой и смажьте все взбитым яйцом. Выпекайте пирог в течение 35 минут в разогретой до 180 °C духовке.
Cut the pie into small pieces, pour plenty of sour cream on top, and top with a sprig of dill or parsley. Combined with pickled cucumbers, this dish will be a great appetizer.
Порежьте пирог небольшими кусочками, полейте обильно сметаной, сверху украсьте веточкой укропа или петрушки. В сочетании с маринованными огурчиками – это блюдо будет великолепной закуской.