Rinse the fruit in water. Measure out the required amount of dry ingredients. Take 1 lemon and grate its peel on a fine grater.
Ополосните фрукты в воде. Отмерьте необходимое количество сыпучих ингредиентов. Возьмите 1 лимон и натрите его кожуру на мелкой терке.
Separate the yolks and beat with a mixer. Add sugar and yogurt. Beat the ingredients until smooth, slowly adding bulk ingredients to the mixture: flour, zest, vanillin, salt, baking powder. Pour in a little vegetable oil. Beat the whites separately. Smoothly introduce them into the mass.
Отделите желтки и взбейте миксером. Всыпьте к ним сахар, вейте йогурт. Взбейте ингредиенты до однородности, не спеша добавляя к массе сыпучие продукты: муку, цедру, ванилин, соль, разрыхлитель. Влейте немного растительного масла. Отдельно взбейте белки. Плавно введите их в массу.
Take a baking dish and grease it with vegetable oil. Pour the dough into it. Cut the fruit into slices and place on top of the dough in a neat pattern.
Возьмите форму для запекания, смажьте ее растительным маслом. Влейте в нее тесто. Нарежьте фрукты дольками и аккуратным узором выложите поверх теста.
Preheat the oven to 180°C. Bake the pie for 30-40 minutes until done. Check readiness with a wooden skewer.
Разогрейте духовку до 180 °С. Выпекайте пирог 30-40 минут до готовности. Готовность проверяйте деревянной шпажкой.
Serve the dish garnished with fresh fruit. The finished pie can also be decorated with whipped cream.
Подавайте блюдо, красив его свежими фруктами. Готовый пирог также можно украсить взбитыми сливками.