Measure out the required amount of ingredients. Pour boiling water over dried apricots and dates for 10-15 minutes to soften the dried fruits. Place them on a paper napkin to remove all excess moisture.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов. Залейте курагу и финики на 10-15 минут кипятком, чтобы сухофрукты стали мягче. Выложите их на бумажную салфетку, чтобы вся лишняя влага ушла.
Pass dried apricots and dates through a meat grinder. Place the cashews and half the sesame seeds on a baking sheet and place in the oven to bake until golden brown.
Пропустите через мясорубку курагу и финики. Кешью и половину кунжута высыпите на противень, отправьте в духовку прокалиться до золотистости.
Add hot nuts and sesame seeds to the dried apricots and dates mixture, mix well. Add a pinch of cinnamon. Form two sausages from the resulting mass, roll them in sunflower seeds and the remaining sesame seeds.
Горячие орехи и кунжут добавьте к массе из кураги и фиников, хорошо перемешайте. Добавьте щепотку корицы. Из полученной массы сформируйте две колбаски, обваляйте их в подсолнечных семечках и оставшейся части кунжута.
Wrap the sausages in cling film and place in the refrigerator for 90 minutes. After the sausages have hardened, cut them into portions and serve with tea or coffee.
Заверните колбаски в пищевую пленку и положите в холодильник на 90 минут. После того, как колбаски застынут, нарежьте их на порции и подавайте к чаю или кофе.
Cut the finished dish into thin slices - this way it looks very neat and beautiful.
Готовое блюдо нарежьте тонкими ломтиками – так оно смотрится очень аккуратно и красиво.