Wash and dry the wings, cut along the joint. For eggplants, remove the sepals and peel them; for peppers, remove the seeds. Peel and wash the onion and garlic. Wash the bulgur.
Крылья помойте и обсушите, разрежьте по суставу. У баклажан удалите чашелистики и очистите от кожуры, у перца - семена. Лук и чеснок очистите и помойте. Булгур помойте.
Fry the wings in a well-heated frying pan on each side for 4-5 minutes until golden brown. Place wings on a plate.
Обжарить крылья на хорошо разогретой сковороде с каждой стороны по 4-5 мин до золотистого цвета. Выложить крылья в тарелку.
Cut the onion, pepper, eggplant into cubes. Fry them in a frying pan in the following order: onion, pepper and eggplant. Simmer covered for a couple of minutes. Add tomato paste, garlic, paprika to the vegetables and fry everything for 1 minute.
Лук, перец, баклажан нарежьте кубиками. Обжарьте их на сковороде в последовательности: лук, перец и баклажан. Потушите под крышкой пару минут. К овощам положите томатную пасту, чеснок, всыпьте паприку и обжарьте все 1 минуту.
Add bulgur to the vegetables and pour boiling water at the rate of 1 cup of bulgur - two cups of boiling water. Season with salt and pepper. Place the fried wings in a saucepan, bring to a boil and simmer, covered, for 25 minutes over low heat.
Добавьте к овощам булгур и залейте кипятком из расчета на 1 стакан булгура - два стакана кипятка. Посолите и поперчите. Выложите в кастрюлю обжаренные крылья, доведите до кипения и варите под крышкой 25 мин на медленном огне.
Place the bulgur on a plate using a cooking ring. Place the sauce on top and the green leaves on it. Place the wings and a sprig of dill on the side. Make slices of pickled tomatoes and sweet peppers.
Выложите булгур на тарелку с помощью кулинарного кольца. Сверху положите соус и на него листики зелени. Сбоку положите крылья и веточку укропа. Сделайте нарезку из маринованных помидор, сладкого перца.