Peel and wash the potatoes. List all products. Weigh them according to the recipe.
Картофель очистите и помойте. Выставьте все продукты по списку. Взвесьте их по рецепту.
Cut the potatoes into thin rings and the bacon into pieces. Line a baking sheet with foil and add a layer of bacon. Place potatoes on top.
Картофель нарежьте тонкими кольцами, бекон - на кусочки. В противень постелите фольгу и выложите слой бекона. Сверху уложите картофель.
Salt and pepper the bacon and potatoes, sprinkle with herbs and spices. Grate the cheese and sprinkle on top of the potatoes.
Посолите и поперчите бекон и картошку, посыпьте травами и специями. Натрите сыр на терку и посыпьте сверху картофель.
Place strips of bacon on top of the cheese and cover with foil. Place in an oven preheated to 200 degrees for 30 minutes. Then remove, remove the top foil and leave to bake for another 10 minutes.
Поверх сыра уложите бекон в виде полосок и накройте фольгой. Отправьте в разогретую до 200 градусов духовку на 30 минут. Затем достаньте, снимите верхнею фольгу и оставьте печься еще на 10 минут.
Place potatoes and bacon on a plate, sprinkle with chopped dill. Add yellow and red tomato slices. Garnish with a sprig of purple basil.
Картофель с беконом выложите на тарелку, присыпьте нарезанным укропом. Положите дольки помидоров желтого и красного цвета. Украсьте веточкой фиолетового базилика.