Wash the mango and peel the skin. Weigh and measure the required amount of products according to the list. Set out the necessary dishes for the casserole.
Манго обмойте и очистите кожуру. Взвесьте и отмеряйте нужное количество продуктов по списку. Выставьте нужную посуду для запеканки.
Combine cottage cheese and eggs in a bowl and beat with a blender until smooth. Then add condensed milk, semolina and a pinch of soda. Leave for 15-20 minutes for the semolina to swell.
В миске соедините творог и яйца и взбейте блендером до однородной массы. Затем добавьте сгущенное молоко, манку и щепотку соды. Отставьте на 15-20 минут, чтобы набухла манка.
Cut the mango into cubes and add to the curd mixture. Grease a baking dish with vegetable oil and lightly sprinkle with breadcrumbs. Place the dough in it and place in the oven, preheated to 180 degrees, for 40-50 minutes.
Манго нарежьте на кубики и отправьте в творожную массу. Форму для запекания смажьте растительным маслом и слегка посыпьте панировочными сухарями. Выложите в нее тесто и поставьте в духовку, разогретую до 180 градусов, на 40-50 минут.
Cut the cooled casserole into portions. Top with milk, chocolate or fruit sauce. Garnish with berries, sliced mango or other fruit.
Остывшую запеканку разрежьте на порционные куски. Полейте молочным, шоколадным или фруктовым соусом. Украсьте ягодами, нарезкой манго или других фруктов.