Inspect the mushrooms, wash and dry. Wash the tomatoes. Clean the fillet, then wash and dry lightly.
Грибы осмотрите, помойте и обсушите. Помидоры помойте. Филе зачистите, затем помойте и слегка обсушите.
Cut the chicken fillet into small pieces. Tomatoes - in thin circles, and champignons - in thin slices.
Куриное филе нарежьте небольшими кусочками. Помидоры — тонкими кружочками, а шампиньоны — тонкими пластинками.
For the sauce, mix eggs with sour cream, salt, and add khmeli-suneli seasoning. Stir. Then grate the cheese, add it to the sour cream and mix well.
Для соуса яйца смешайте со сметаной, посолите, добавьте приправу хмели-сунели. Перемешайте. Затем натрите на терке сыр, высыпьте его к сметане и хорошо перемешайте.
Layer chicken fillet, tomatoes, and mushrooms in a baking dish. Salt each layer to taste, then pour the sauce over everything and place in the oven for 40 minutes. Bake at 200 degrees.
В форму для запекания выложите слоями куриное филе, помидоры, грибы. Каждый слой солите по вкусу, затем залейте все соусом и отправьте в духовку на 40 минут. Запекайте при температуре 200 градусов.
Serve the mushroom and chicken casserole in portions. Place them on lettuce leaves. Slice the tomatoes.
Подавайте запеканку из грибов и куриного филе порционными кусками. Уложите их на листья салата. Сделайте нарезку из помидор.