Remove the chaff from the breast, wash and dry. Wash and dry the mushrooms as well. Set out the utensils you will be working with.
Грудку зачистите от плевы, помойте и обсушите. Грибы также помойте и обсушите. Выставьте посуду, с которой будете работать.
Cut the fillet into thin strips. Place it in a container, add salt and ground black pepper. Then pour in soy sauce and sunflower oil.
Филе разрежьте на тонкие брусочки. Переместите его в емкость, посолите, всыпьте черный молотый перец. Затем влейте соевый соус и подсолнечное масло.
Turn on the oven at 180 degrees to heat. Place the meat in a baking dish. Place chopped mushrooms on top and lightly pepper.
Включите для обогрева духовку в режиме 180 градусов. Мясо выложите в форму для запекания. Сверху на него разложите нарезанные грибы и слегка только поперчите.
Prepare an egg-cream filling from eggs, cream, flour and salt. Pour it over the meat and mushrooms and place in the oven for 25 minutes. After this, sprinkle it with grated cheese and bake it for another 10 minutes.
Приготовьте яично-сливочную заливку из яйца, сливок, муки и соли. Вылейте ее на мясо и грибы и отправьте на 25 минут в духовку. После этого посыпьте ее тертым сыром и допекайте ее еще 10 минут.
Serve the casserole, cut into portions, with tomato slices. Garnish with a sprig of parsley or basil.
Запеканку, разрезанную на порции, подайте с дольками томатов. Украсьте веточкой зелени петрушки или базилика.