Prepare all the ingredients of the dish according to the list. Sift the flour so that it is filled with oxygen. Free the smoked meats from the film.
Подготовьте все ингредиенты блюда по списку. Муку просейте, чтобы она наполнилась кислородом. Копчености освободите от пленки.
For the dough, first make a dough of water, sugar, yeast and 2 tablespoons of flour. After 10 minutes, add all the flour and knead the dough. Knead it for 10 minutes, add vegetable oil and knead for another 10 minutes. Leave the dough to rise for 60 minutes.
Для теста сделайте сначала опару из воды, сахара, дрожжей и 2 столовых ложек муки. Через 10 минут добавьте всю муку и замешайте тесто. Вымесите его 10 минут, добавьте растительное масло и еще помесите 10 минут. Оставьте тесто подходить 60 минут.
When the dough has increased in size, roll out a thin round cake. Transfer it to a greased baking sheet and brush with tomato sauce, not reaching the edge. Top with sliced sausage and mozzarella cheese balls.
Когда тесто увеличилось в размере, раскатайте тонкий круглый корж. Перенесите его на смазанный противень и смажьте томатным соусом, не доходя до края. Сверху разложите нарезанную соломкой колбасу и шарики сыра моцарелла.
Place the pizza in the oven and bake at 220 degrees for 15 minutes. Then sprinkle with grated hard cheese and keep in a hot oven for another 1 minute.
Отправьте пиццу в духовку и выпекайте при температуре 220 градусов 15 минут. Затем посыпьте тертым твердым сыром и подержите в горячей духовке еще 1 минуту.
To serve, cut the pizza into neat triangles. Garnish with a sprig of dill or parsley. Cut the tomato into slices and serve along with the pizza.
Для подачи разрежьте пиццу на аккуратные треугольники. Украсьте веточкой укропа или петрушки. Нарежьте помидор дольками и подайте вместе с пиццей.