Display and weigh all products according to the list. Unpack the packaged ingredients. Prepare utensils for making cheesecake.
Выставьте и взвесьте все продукты по списку. Распакуйте упакованные ингредиенты. Приготовьте посуду для приготовления чизкейка.
Grind the cookies in a blender until smooth crumbs. Add melted butter. Use the resulting mixture to line the bottom and sides of a pan lined with parchment.
Измельчите печенье в блендере до однородной крошки. Добавьте растопленное сливочное масло. Полученной массой выложите дно и бортики формы, застеленной пергаментом.
For the filling, combine cottage cheese with eggs, vanilla, sugar, and flour. Blend with a blender. For chocolate-coffee topping, melt chocolate, add cognac and cappuccino. Separate 2/3 of the curd mass and stir in the topping.
Для начинки творог соедините с яйцами, ванилином, сахаром, мукой. Разбейте блендером. Для шоколадно-кофейного топпинга растопите шоколад, добавьте к нему коньяк и капучино. Отделите 2/3 творожной массы и вмешайте в нее топпинг.
Place the chocolate and curd mixture onto the cookie crust. On top - white. Place the cheesecake in the oven for 60 minutes and bake at 160 degrees. Let it cool completely, then remove from the pan.
Шоколадно-творожную массу вложите на корж из печенья. Сверху — белую. Отправьте чизкейк в духовку на 60 минут и выпекайте при температуре 160 градусов. Дайте ему полностью остыть, затем вынимайте из формы.
Decorate the finished cheesecake with chocolate shavings. Add grapes, raspberries or strawberries. Serve tea or coffee.
Готовый чизкейк украсьте стружкой из шоколада. Положите ягоды винограда, малины или клубники. Подайте чай или кофе.