Set out all the ingredients according to the recipe for dough and filling. Sift the flour. Wash and dry the peaches, remove the pit.
Выставьте все продукты по рецепту для теста и заливки. Просейте муку. Персики обмойте и обсушите, извлеките косточку.
Grind flour and butter at room temperature into crumbs. Add sugar, a pinch of salt, baking powder. Mix the egg with water and also add to the flour. Knead the dough.
Муку и сливочное масло комнатной температуры разотрите в крошку. Добавьте сахар, щепотку соли, разрыхлитель. Яйцо смешайте с водой и также добавьте в муку. Замесите тесто.
Grease a parchment-lined pan with butter. Place the dough there, make small sides and place in the refrigerator for 1 hour.
Форму, застеленную пергаментом, смажьте сливочным маслом. Выложите туда тесто, сделайте небольшие бортики и отправьте в холодильнике на 1 час.
To fill, mix cottage cheese, sour cream, egg, sugar, starch, vanilla sugar. Blend everything with an immersion blender until smooth.
Для заливки смешайте творог, сметану, яйцо, сахар, крахмал, ванильный сахар. Перебейте все погружным блендером до однородной массы.
Place the curd filling into the mold with the dough. Place peach slices on top of the filling. Bake the cake for 50 minutes at 180 degrees.
Творожную заливку переложите в форму с тестом. Сверху по заливке уложите дольки персиков. Выпекайте пирог 50 минут при температуре 180 градусов.
Decorate the peach pie with sliced fresh fruits or berries. Crush with chocolate chips. Serve tea or coffee.
Пирог с персиками украсьте нарезкой из свежих фруктов или ягод. Притрусите шоколадной крошкой. Подайте чай или кофе.