Sift flour with baking powder and starch. Wash and dry the lemon. Prepare dishes for working with dough and cream.
Муку просейте с разрыхлителем и крахмалом. Лимон помойте и обсушите. Приготовьте посуду для работы с тестом и кремом.
Beat sugar and eggs with a mixer until white and airy. Add lemon zest. Send flour with starch and baking powder. Mix gently from bottom to top until smooth. Add warm melted butter to the dough and stir. Pour the dough into a mold with parchment, level it and place in an oven preheated to 180 degrees. Bake for 40-45 minutes. Remove and leave to cool.
Сахар и яйца взбейте миксером до белой воздушной массы. Добавьте цедру лимона. Отправьте муку с крахмалом и разрыхлителем. Перемешайте аккуратно снизу вверх до однородности. Введите в тесто теплое растопленное сливочное масло и перемешайте. Вылейте тесто в форму с пергаментом, разровняйте и поместите в разогретую до 180 градусов духовку. Выпекайте 40-45 мин. Достаньте и оставьте остывать.
Prepare syrup from 4 tbsp. l. sugar and 6 tbsp. l. water. Bring them to a boil, cool and add lemon juice. Pour the resulting syrup over the cooled biscuit.
Приготовьте сироп из 4 ст. л. сахара и 6 ст. л. воды. Доведите их до кипения, остудите и добавьте сок лимона. Полученным сиропом полейте остывший бисквит.
Pour the marshmallows into the pan and pour in 100 ml of cream. Melt over medium heat, stirring. Cool. Whip the remaining 200 ml of cream to stiff peaks and mix with marshmallows. Place this mixture on the pie, smooth it out and refrigerate overnight.
В кастрюлю высыпьте маршмеллоу и влейте 100 мл сливок. Растопите на среднем огне, помешивая. Остудите. Взбейте остальные 200 мл сливок до устойчивых пиков и смешайте с маршмеллоу. Эту массу выложите на пирог, разровняйте и отправьте в холодильник на ночь.
Sprinkle the finished pie with lemon zest. Place ready-made marshmallow or marshmallow decorations. Garnish with berries or mint.
Готовый пирог присыпьте цедрой лимона. Положите готовые украшения из зефира или маршмеллоу. Украсьте ягодами или мятой.