Defrost the dough. Wash and dry the mushrooms. Clean, wash and dry the chicken fillet. Wash and dry the greens.
Тесто разморозьте. Грибы помойте и обсушите. Куриное филе зачистите и обмойте, обсушите. Зелень помойте и обсушите.
Cut the mushrooms into pieces and fry them in a frying pan with vegetable oil. Next add the chopped breast pieces. Stir and fry until done.
Грибы нарежьте кусочками и отправьте их жариться на сковороду с растительным маслом. Следом выложите нарезанные кусочки грудки. Перемешайте и жарьте до готовности.
Grate the processed cheese, add ketchup, stir, then add chicken breast with mushrooms and chopped parsley. Add salt and pepper to taste, stir.
Плавленый сыр натрите на терке, добавьте кетчуп, перемешайте, затем — куриную грудку с грибами и измельченную петрушку. Посолите и поперчите по вкусу, перемешайте.
Place the puff pastry on a floured surface and roll out into a layer. Cut out 10-12 triangles from it and place on a baking sheet in the shape of a flower in the center with an open middle. Grate the hard cheese and place it on the dough in a circle.
Слоеное тесто выложите на припорошенную мукой поверхность и раскатайте в пласт. Из него вырежьте 10-12 треугольников и выложите на противне в форме цветка в центре с открытой срединой. Твердый сыр натрите на терке и выложите на тесто по кругу.
Place the chicken and mushroom filling on the cheese. Cover the filling with the “petals” of the dough, securing the corners inside. Brush the pie with beaten egg and bake at 180 degrees for 25-30 minutes.
На сыр выложите начинку из курицы и грибов. «Лепестками» теста накройте начинку, закрепив внутри уголки. Смажьте пирог взбитым яйцом и выпекайте при 180 градусах 25-30 минут.
Cut the pie into portions. Garnish with slices of fresh tomatoes and herbs. Serve sauce according to your taste.
Нарежьте пирог порционными кусками. Украсьте дольками свежих помидоров, зеленью. Подайте соус по вашему вкусу.