Prepare all the ingredients and place them on the table for easy use. Wash the mushrooms, dill and peel the onions. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства использования. Промойте грибы, укроп и очистите репчатый лук. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Prepare your cutting board. Cut the onions into half rings and crumble with herbs for the pie.
Подготовьте разделочную доску. Полукольцами нарежьте репчатый лук и накрошите зеленью для пирога.
Take a deep frying pan and pour a little sunflower oil into it. Fry onions and chanterelles until golden brown.
Возьмите глубокую сковороду, влейте в нее немного подсолнечного масла. Обжарьте репчатый лук и лисички до золотистой корочки.
Pour cream into the pan, add flour and finely chopped dill. Add salt and ground black pepper to taste. Mix the ingredients well in the pan and cook for another 5-7 minutes.
Залейте в сковороду сливки, добавьте муку и мелконарезанный укроп. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Хорошо перемешайте ингредиенты в сковороде и готовьте еще 5-7 минут.
Prepare a clean surface for working with the dough and place parchment on the table. Roll out the dough into a layer 0.5 cm thick, give it an oval shape, and make the edges even. Place the dough on parchment.
Подготовьте чистую поверхность для работы с тестом, выложите на стол пергамент. Раскатайте тесто в пласт толщиной 0.5 см., придайте ему форму овала, а края сделайте ровными. Выложите тесто на пергамент.
Place the filling of fried chanterelles and onions in the center of the dough layer. Fold the edges of the dough over to create an open pie. Brush the pie shell with egg yolk and place it on a baking sheet on parchment.
Выложите в центр пласта теста начинку из обжаренных лисичек и репчатого лука. Подогните края теста так, чтобы получился открытый пирог. Смажьте заготовку пирога яичным желтком и выложите ее на противень на пергаменте.
Bake the chanterelle pie in the oven for 30 minutes at 180 C. After the pie is ready, remove the baking sheet from the oven and leave the dish to cool for 10-15 minutes. Ready!
Выпекайте пирог с лисичками в духовке 30 минут при температуре 180 С. После того, как пирог будет готов, вытащите противень из духовки и оставьте блюдо остывать на 10-15 минут. Готово!
Decorate the pie with grated cheese or sour cream. Cut the chanterelle pie into portions. Place portions of the pie on plates and serve it as a first course or with tea! Bon appetit!
Украсьте пирог тертым сыром или сметаной. Порционно нарежьте пирог с лисичками. Разложите порции пирога по тарелкам и подавайте его в качестве первого блюда или к чаю! Приятного аппетита!