Prepare your ingredients. Peel the vegetables.
Подготовьте ингредиенты. Очистите овощи.
Chop the cabbage and onion. Season with salt and knead with your hands. This will make it softer and settle better.
Порежьте капусту и лук. Посолите и обомните руками. Так она станет мягче и лучше уляжется.
Add eggs to cabbage and stir.
Добавьте в капусту яйца и перемешайте.
Sift the flour and add to the egg-cabbage mixture. Mix everything until smooth
Просейте муку и добавьте в яично-капустную смесь. Все перемешайте до получения однородной массы
Grease the pan with oil and pour over the pie. Place over medium heat and bake until done.
Смажьте сковородку маслом и залейте пирог. Поставьте на средний огонь и выпекайте до готовности.
Once the pie is browned, remove from heat. And transfer to a plate.
Как только пирог зарумяниться, снимите с огня. И переложите на блюдо.
Serve sour cream with the pie. She will reveal his taste in a new way.
Подайте к пирогу сметану. Она раскроет его вкус по-новому.