Prepare your ingredients. Measure out the required amount.
Подготовьте ингредиенты. Отмерьте нужное количество.
Mash the cottage cheese and egg thoroughly.
Тщательно разотрите творог с яйцом.
Add sugar, semolina and baking powder.
Добавьте сахар, манку и разрыхлитель.
Mix everything until smooth.
Все перемешайте до получения однородной массы.
Add flour in portions, kneading thoroughly until you get a stiff dough.
Муку добавляйте порциями, тщательно вымешивая до получения крутого теста
Divide the dough into pieces and roll into balls of your desired size. Place on a pre-greased baking sheet.
Разделите тесто на кусочки и скатайте нужного вам размера шарики. Выложите на предварительно смазанный противень.
Bake in an oven preheated to 200 degrees. Until fully cooked, about 30 minutes.
Выпекайте в предварительно разогретой до 200 градусов духовке. До полной готовности, около 30 минут.
Pour condensed milk over the gingerbread, first placing it on a plate.
Полейте пряники сгущенным молоком, предварительно выложив на блюдо.