Prepare your ingredients. Peel the vegetables.
Подготовьте ингредиенты. Овощи почистите.
Cut the potatoes into strips and the sausages into slices, after peeling them first.
Порежьте картошку соломкой, а сосиски кружочками, предварительно очистив.
Chop the greens, but it is better to cut the onion into half rings.
Зелень измельчите, а вот лук лучше порезать полукольцами.
Pour oil into a deep frying pan and place on fire. Once the oil is hot, carefully add the potatoes and onions. Fry until half cooked.
В глубокую сковороду налейте масла и поставьте на огонь. Как только масло нагреется, аккуратно добавьте картофель и лук. Жарьте до полуготовности.
Without removing from heat, add salt and add sausages. Fry until fully cooked.
Не снимая с огня посолите и добавьте сосиски. Жарьте до полной готовности.
Once the potatoes are cooked, sprinkle with herbs and remove from heat.
Как только картофель приготовится, посыпьте зеленью и снимите с огня.
Serve the dish with a variety of sauces.
Подайте к блюду разнообразные соусы.