Boil rice and chicken breast in salted water in advance until cooked. Let the rice sit for at least 1 hour and let the breasts cool. Separate the meat from the bones and cut into small pieces. Peel the carrots and garlic, wash and grate on a fine grater. Separate the Chinese cabbage into leaves, wash them, dry them, and chop them thinly. To serve, wash and finely chop the cilantro.
Заранее отварите в подсоленной воде до готовности рис и куриную грудку. Дайте рису полежать минимум 1 час, а грудке дайте остыть. Отделите мясо от костей и нарежьте маленькими кусочками. Морковь и чеснок очистите, вымойте и натрите на мелкой терке. Пекинскую капусту разберите на листья, помойте их и обсушите, тонко нашинкуйте. Кинзу для подачи помойте и мелко нарежьте.
Fry vegetables, meat and rice. Heat the sunflower oil in a frying pan and fry the garlic, cabbage and carrots over medium heat for 5-6 minutes, stirring frequently. Add boiled rice, chicken, paprika to the vegetables, stir and fry for another 5 minutes.
Обжарьте овощи, мясо и рис. В сковороде разогрейте подсолнечное масло и обжарьте на среднем огне чеснок, капусту и морковь в течение 5-6 минут, часто помешивая. К овощам добавьте вареный рис, куриное мясо, паприку, перемешайте и обжаривайте еще 5 минут.
Prepare rice Singapore style. Place shrimp and raw egg in a frying pan, stir vigorously so that the egg is well dispersed and fried along with the other ingredients. Fry the mixture for another 4-5 minutes, and then season with soy sauce and sesame oil. Cook the rice and vegetables for another 2-3 minutes and then turn off the heat.
Приготовьте рис по-сингапурски. Выложите в сковородку креветки и сырое яйцо, интенсивно перемешайте, чтобы яйцо хорошо разошлось и обжарилось вместе с другими ингредиентами. Обжаривайте смесь еще 4-5 минут, а затем заправьте соевым соусом и кунжутным маслом. Готовьте рис с овощами еще 2-3 минуты, а затем выключите огонь.
Place Singaporean rice on flat serving plates, sprinkle with finely chopped cilantro and sesame seeds.
Рис по-сингапурски выложите на плоские порционные тарелки, посыпьте мелко порезанной кинзой и семенами кунжута.