Wash and peel the potatoes. Chop coarsely. Peel the onions. Wash the chicken eggs. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare a baking dish. Wash and dry the green onions.
Картофель помойте и почистите. Нарежьте крупно. Репчатый лук почистите. Куриные яйца помойте. Духовку разогрейте до 180 градусов. Подготовьте форму для запекания. Зеленый лук помойте и обсушите.
Prepare mashed potatoes. After boiling the potatoes until tender, drain them of water. Using a masher, thoroughly puree until smooth. Heat the milk almost to a boil, add portions to the potatoes, continuing to crush. The puree should become creamy.
Приготовьте картофельное пюре. После того, как отварите картофель до готовности, слейте с него воду. Толкушкой тщательно пюрируйте до однородной консистенции. Молоко нагрейте почти до кипения, добавьте порционно к картофелю, продолжая толочь. Пюре должно стать кремообразным.
Bake the mashed potatoes. Beat the eggs with a whisk. Finely chop the onion and fry in vegetable oil for 3 minutes. Add eggs, onion, cream cheese, sour cream, salt and nutmeg to mashed potatoes. Mix thoroughly. Grease a baking dish with butter and spread mashed potatoes evenly. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Запеките картофельное пюре. Яйца взбейте венчиком. Репчатый лук мелко покрошите, обжарьте 3 минуты на растительном масле. Добавьте к картофельному пюре яйца, лук, творожный сыр, сметану, соль и мускатный орех. Тщательно перемешайте. Форму для запекания смажьте сливочным маслом, выложите равномерно картофельное пюре. Запекайте в духовке, разогретой до 180 градусов, в течение 20 минут.
Finely chop the green onions. Serve mashed potatoes garnished with green onions.
Зеленый лук мелко покрошите. Подавайте картофельное пюре, украсив зеленым луком.