Conveniently place the products you need on your desktop. Peel the onions and cut into thin half rings. To serve, wash the dill, dry on paper towels, and chop.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Репчатый лук очистите от шелухи, нарежьте тонкими полукольцами. Укроп для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите.
Remove the bitterness from the onion. Boil water, place the onion in a deep container, pour boiling water over it, and let the liquid cool completely.
Уберите из лука горечь. Вскипятите воду, лук положите в глубокую емкость, залейте кипящей водой, дайте жидкости полностью остыть.
Pickle the onion. Drain the water, then return it to the container, sprinkle with salt and sugar, pour in apple cider vinegar, and stir the ingredients. Let stand for 30 minutes. Then drain in a colander.
Замаринуйте лук. Слейте воду, затем верните в емкость, посыпьте солью и сахаром, влейте яблочный уксус, перемешайте продукты. Дайте постоять 30 минут. Затем откиньте на дуршлаг.
Place the pickled onions in an elegant bowl, sprinkle chopped dill on top and pour over oil.
Маринованный лук выложите в изящную пиалу, сверху посыпьте измельченным укропом и полейте маслом.