Check all the necessary ingredients, wash the vegetables and herbs, prepare the work surface and turn on the oven to preheat to 180°C. Boil the buckwheat in advance.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи и зелень, подготовьте рабочую поверхность и включите духовку разогреваться до 180°C. Заранее отварите гречку.
Finely chop the onion and garlic.
Мелко порежьте лук и чеснок.
Place minced meat and buckwheat in a deep bowl.
Положите в глубокую миску фарш и гречу.
Mix minced meat and buckwheat.
Смешайте фарш и гречу.
Form small round buckwheat cakes, place in a baking dish and bake for 20 minutes.
Сформируйте небольшие круглые гречаники, поместите в форму для запекания и запекайте в течение 20 минут.
Place butter, chopped onion and garlic in a heated frying pan.
Поместите на разогретую сковороду сливочное масло, порезанный лук и чеснок.
Add sifted flour to onions and garlic.
Добавьте к луку и чесноку просеянную муку.
Pour warm boiled water into the pan.
Влейте на сковороду теплую кипяченую воду.
Add sour cream to the sauce.
Добавьте к соусу сметану.
Stir the sauce and simmer for 2-3 minutes.
Перемешайте соус и тушите в течение 2-3 минут.
Remove the buckwheat cakes from the oven.
Достаньте из духовки гречаники.
Serve the buckwheat hot with sour cream sauce, green onions and finely chopped tomato.
Подавайте гречаники горячими со сметанным соусом, зеленым луком и мелко порезанным помидором.