Wash the tuna fillet, cut large pieces in half. Peel, wash and chop the red onion into thin half rings. Place the onions in a small bowl and pour over the white wine vinegar. Wash fresh dill and finely chop. Prepare a deep baking dish with a lid. Tip: You can use a disposable foil pan to bake fish. The lid can also be replaced with cooking foil.
Промойте филе тунца, крупные куски разрежьте пополам. Красный лук почистите, помойте и нашинкуйте тонкими полукольцами. Выложите лук в небольшую пиалу и полейте белым винным уксусом. Свежий укроп помойте и мелко нарежьте. Приготовьте глубокую форму для запекания с крышкой. Совет: для запекания рыбы можно использовать одноразовую форму из фольги. Крышку также можно заменить кулинарной фольгой.
Prepare the tuna for baking. Mix salt and pepper in a small container and thoroughly rub the fish pieces with this mixture. Using a silicone brush, coat the fish with sunflower oil.
Подготовьте тунца к запеканию. Смешайте в небольшой емкости соль и перец, тщательно натрите этой смесью куски рыбы. С помощью силиконовой кисточки обмажьте рыбу подсолнечным маслом.
Bake the tuna in the oven. Turn the oven on 180 degrees. Pour the remaining oil into a baking dish and place the fish in it. Sprinkle with chopped dill and cover the pan with a lid or foil. Bake for 15 minutes, then remove the lid, pour any pan juices over the fish and cook for another 15 minutes.
Запеките тунца в духовке. Включите духовку на 180 градусов. Вылейте оставшееся масло в форму для запекания и положите в нее рыбу. Посыпьте нарезанным укропом, закройте форму крышкой или фольгой. Запекайте в течение 15 минут, затем снимите крышку, полейте рыбу выделившимся соком и готовьте еще 15 минут.
Place the fish on an oblong dish and garnish with half rings of pickled red onion.
Выложите рыбу на продолговатое блюдо и украсьте полукольцами красного маринованного лука.